PROJEKTER

Erhvervsrengøring, i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder

Erhvervsrengøring


Rengøring i kontomiljøer, callcentre, og fællesarealer er bare nogle af de områder vi er stærke i. Når det kommer til erhvervsrengøring i Syddanmark sætter vi en stor ære i at skabe rene områder, og derved sørge for et godt arbejdsmiljø på din virksomhed.

Nysalgsrengøring og sommerhusrengøring


Der er ikke noget bedre end at komme til et nyt og rent hjem, et hjem hvordet dufter godt og man føler at her er der rent og pænt, det kan Rixen Aps sørge for sker ved en nysalgsrengøringaf dit hus i f.eks Sønderborg eller Aabenraa, her det dig som kunde der bestemmer hvad du vil have gjort så det passer lige til dig.


Sommerhus rengøring er noget vi har brugt mange år på at arbejde os ind i fra Sønderborg i Syd til Kolding i Nord med en afstikker til Rømø på vestkysten, har vi skabe et indblik i en hektisk, og speciel branche med mange aktør, og fuld tryk på arbejdsprocessen.


Det er en spændende branche med meget læring, samt udvikling, når vi som virksomhed har direkte kontakt med sommerhusejeren omkring hovedrengøring før og efter feriesæsonen.

Fra Padborg i syd til Kolding i nord vi gør rent hvor du bor

Rixen Aps. er super stabile og fantastiske til at yde den service det tilbyder Rixen Aps. er helt klart min partner i temaet rengøring.

Lars Andersen - Hovedvejens auto

Hovedrengøring, i Syddanmark

Ejendomsservice


Flere og flere ejendomsselskaber, bruger eksterne rengøringsfirmaer til at lave ejendomsservice, så som trappevask, ud og indflytning rengøring, skifte en pære i en opgang mm. RIxen Aps. tilbyder også denne service og arbejder tæt sammen med boligforeninger, større og mindre boligselskaber og provate ejendomsinvistorer. Vi er mobile i hele Syddanmark med afd. i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev

Specialopgaver & haste sager


Rixen Aps. har en række af håndværker tilknyttet virksomheden og modtager gerne forspørgelse på en samlet pakke af løsningerne omkring hele entrepricen ved bla. maling, tapesering, vinduespudsning mm.


Eller står du som kunde og ved du har brug for rengøring, lynhurtig fordi du skal åbne din butik i morgen eller du har solgt huset og glemt alt om rengøring så endelig ring på nedestående tlf. og vi løser helt sikkert også din opgave.

Professionel rengøring til dig der har virksomhed i Padborg, Kruså, Rødekro, Vojens mm.