OM OS

Hvorfor os ?


Rixen Aps. er en stabil virksomhed i Syddanmark, der med mange års erfaring, skaber en god balance, og korrekthed omkring det at gøre rent i din virksomhed. 


Vi har fokus på ar bruge miljørigtige produkter, skabe et godt indeklima og have medarbejder der er glade og imødekommende. Rixen ApS arbejder med rengøring i Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev.


Kvalitet - Kommunikation - Stabilitet

3 ord der er vigtige ved Rixen Aps.

Rengøring af virksomhed i Aabenraa


Hvorfor er vi de bedste i Syddanmark?


Det er vi hellere ikke, der er sikkert mange andre gode firmaer i Syddanmark. Vi er et firma der tænker på miljøet, vi tænker på arbejd / indeklimaet, og så er vores tid og priser ikke beregnet på at skulle stresse medarbejder og skabe runde hjørner nej hos Rixen Aps er det vigtigt at rent er rigtig rent, samt at det er der bliver aftalt der skal gøres bliver gjort.

Vi gør rent i hele Syddanmark
Proffesionel rengøring i Haderslev

Over 30 års kombineret erfaring og ekspertise


Vi har mere end 30 års kombineret erfaring fra rengøring og service branchen da vores medarbejder ved hvad rengøring drejer sig om, og som bygger på mange års knofedt, gulvvask, støvaftøring og toiletrens. Rixen Aps er din partner i god rengøring, dejligt indeklima og professionelt fremtoning.